WORLD NEWS FOR MONTENEGRO DIASPORA
Choose language:
24-Mar-2024
Početna Dijaspora

Montenegro US world news nastavlja sa širenjem saradnje sa eminentnim međunarodnim medijskim kućama

AUTOR: M.J.
Nakon što je Montenegro US world news nedavno postao dio jedne od najznačajnijih novinarskih unija na prostoru Sjedinjenih Američkih Država - United States press agency , prije nekoliko dana uspostavljena je i saradnja sa German daily news, jednom od prestižnih medijskih kuća u Njemačkoj, a koja svoju podružnicu ima i u SAD .
Zahvaljujući pristupanju United States press agency naš portal će ubuduće imati brojne privilegije i mogućnosti , koje će značajno olakšati poslovanje , ali i pristup informacijama koje objavljuju sve članice ove organizacije. Takođe značajnu podršku ovim članstvom imaćemo i u pravnoj regulativi i zaštiti kako u Sjedinjenim Američkim Državama gdje je i naše sjedište, tako i diljem svijeta.
Uspostavljanjem saradnje sa German daily news , koji takoše djeluju na prostoru USA , a čije je sjedište u Njemačkoj , otvara nam se prostor za saradnju i sa drugim evropskim novinskim agencijama. Zahvaljujući ovoj saradnji naše dvije medijske kuće u kontinuitetu će raditi na razmjeni informacija i iskustava.
Ovo je samo početak saradnje sa medijskim kućama i savezima , koji naš portal planira da realizuje u naredniom periodu,kako bi poboljšali našu dostupnost konzumentima , te još brže i pouzdanije plasirali informacije.

German Daily News - All Rights Reserved ©