WORLD NEWS FOR MONTENEGRO DIASPORA
Choose language:
15-Sep-2024
Početna Rockford

40+ pasa napuštenih u parku Boone Co., životinjska udruga pita za donacije

WIFR
Životinjska udruga u okrugu Boone traži pomoć nakon što piše da je bilo više od 40 pasa napušteno u Hammertime Pad Park izvan Belvidera.
Pse su otkrili rano u ponedjeljak ujutro Rockford Rezident Mick Johnston, koji svakodnevno posjećuje park sa svojim psima. Johnston kaže da su životinje najvjerovatnije ostavili preko noći na oluji,a bili su izmučeni su se kad ih je našao. Unatoč kiši, činili su se psi dobro raspoloženi i trčali su mu da pozdravi.
"Izgledalo je kao da je neko tamo stavio tarpu da bi psi mogli podnijeti", objašnjava Johnston. "Ali onako kako je sinoć bila munja i kiša, to nije trebalo da radi."
Nakon primitka poziva Johnstona, životinjski šerifski odjel životinja Boone i Boone County Animal Services ušao u pomoć. Od ponedjeljka popodne, 49 pasa zarobljene su životinjskim uslugama, ali postavili su zamke za još nekoliko. Direktor Rick Borrett Jr. kaže da telefon zvoni s udice jer mnogi ljudi ulazi da doniraju hranu i druge bitne stavke kako bi pomogli da se njeguju životinje u nedovoljnim težinama.
"To je vrlo loš primjer onoga što je osoba, neko ko bi to učinio", kaže Borrett. "Takve stvari takođe otkrivaju i najbolje u ljudima. Imali smo neodoljivu predstavu podrške zajednici. "
Johnston se nada da se situacija poput više nikada ne događa, pozivajući vlasnike kućnih ljubimaca da posegnu svojim lokalnim životinjskim uslugama, a ne da ostave bespomoćne životinje da se zabrane za prometnu cestu.
"Mogu razumjeti kako se neko ko ne može pobrinuti za tako nešto želi to učiniti. Ali prava stvar koju treba učiniti biti je zvati agenciju za kontrolu životinja kako bi vam pomogla u tome ", kaže Johnston. "Umjesto da pretpostavimo da će netko naći te pse."
Sklonište je dijelilo listu donacije i rekla je da će bilo kakve monetarne donacije biti primijenjene na njegov veterinarski fond.
Lista donacije uključuje:
Dijamantna janjetina i riža hrana za suhu pse (crvena / bijela torba)
Konzervirana hrana za pse (pašteta)
Tvrdo malo-srednje pse
Izdržljive dugotrajne pseće igračke (npr. Kongs, Nyla kosti)
Snaga za kućnim ljubimcem za martingale (S, M, L, XL)
Hrana mačke / mače suhe Iams
Mačka konzervirana vlažna hrana
Farma i flota gline legla (ne-skupljanje)
Plavi sapun za suđe zoru
Bounty papirnati ručnici
HEFTY XL Torbe za smeće (SteelSak 39g)
Županijske usluge Boone Županije zahtijeva ljude da nađu prije nego što donesu donacije na svoju lokaciju na 4546 Squaw Prairie Road, Belvidere. Telefonski broj BCAS iznosi 815-547-7774. Ovdje posjetite njihovu Facebook stranicu.
Šerifov ured županije Boone gleda u ko je napustio pse.
Ova priča se razvija i ažurirat će se što više informacija postaje dostupno.

German Daily News - All Rights Reserved ©